Kinetoterapie

Kinetoterapia reprezintă o specialitate medicală care încearcă să restabilească anumite funcţii ale corpului (motorii şi funcţionale), cu ajutorul mişcării. Kinetoterapia nu este sinonimă cu gimnastica medicală, ci o înglobează în tehnicile sale.

Mişcarea este baza kinetoterapiei, cu ajutorul căreia se poate regla dezechilibrul prezent la nivelul organismului, din cauza căruia pot apărea diverse afecţiuni.

Kinetoterapia este o terapie foarte eficientă, care va modelează corpul, luptă cu succes împotriva bolilor şi va ajută să va refaceţi dacă aţi suferit un accident. Pentru rezultate garantate este recomandat să practicaţi kinetoterapia cu ajutorul unui specialist în domeniu, care vă va forma un program de lucru şi vă va ajuta să îl duceţi la îndeplinire, venind şi cu alte sfaturi care vă vor ameliora starea de sănătate.

Kinetoterapeutii din cadrul Centrului medical CARDIOMED Iaşi au grijă ca fiecare pacient să aibă parte de o terapie adecvată în funcţie de vârsta şi problemele sale de sănătate.

Kinetoterapia ajută la:

  • refacerea capacităţilor motorii
  • combaterea sedentarismului
  • reducerea nivelului de stress
  • îndepartarea celulitei
  • scaderea ponderală

Medici

Raluca IFTENE                                    fiziokinetoterapeut / tehnician maseur

Alexandra SAVIN                                fiziokinetoterapeut

Consultaţiile medicale sunt decontate de CAS dacă pacientul se prezintă cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.