Confidenţialitate medic-pacient

Confidențialitatea medic-pacient este reglementată prin diverse acte normative și etice. În Legea Drepturilor Pacientului din România, referitor la confidențialitatea medic-pacient sunt stipulate următoarele: „Toate informațiile privind starea pacientului, rezultatele investigațiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale, sunt confidențiale chiar și după decesul acestuia”.

În Codul Internațional de Etică Medicală este prevăzut faptul că „va respecta dreptul pacientului la confidenţialitate. Este etic să divulge informaţia confidenţială atunci când pacientul consimte la aceasta sau atunci când există un pericol sau o ameninţare iminentă la adresa pacientului sau a celorlalţi şi această ameninţare poate fi îndepărtată numai prin încălcarea confidenţialităţii.”

Confidenţialitate online

Centrul medical CARDIOMED Iaşi respectă drepturile la confidenţialitate ale vizitatorilor săi online şi doreşte să vă asigure un mediu virtual protejat.

Pentru a vă oferi o experienţă virtuală de calitate, CARDIOMED poate solicita şi/sau colecta informaţii de la dumneavoastră în mod voluntar când: (1) va înregistraţi ca utilizator pe acest site; (2) efectuaţi cumpărături online de pe oricare din magazinele noastre online (în cazul în care această facilitate este disponibilă); (3) participaţi la concursuri, evenimente sau promoţii; (4) trimiteţi întrebări sau comentarii prin email, reţele sociale şi telefon/fax către CARDIOMED; (5) trimiteţi CV-uri online; şi/sau, (6) completaţi chestionare/evaluări online. Informaţiile solicitate pot include informaţii personale precum: numele, adresa de email, numărul de telefon şi adresa poştală.

E-mail

Acordându-vă permisiunea de a ne trimite mesaje e-mail, nu încercăm să colectam informaţii personale despre dumneavoastră. Vom folosi numai informaţiile personale (nume, adresă poştală, adresă de email) conţinută în e-mailul dumneavoastră pentru a vă raspunde unei solicitări specifice sau comentariilor dumneavoastră din email.

CV-uri

Informaţiile personale colectate prin intermediul CV-urilor primite on-line nu fac obiectul acestei Politici de Confidenţialitate. Cu toate acestea, vă asigurăm că aceste informaţii vor fi folosite exclusiv în scopul acceptării şi evaluarii informaţiilor trimise de candidaţi pentru locurile de muncă afişate.

Chestionare online

Pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor pe siteul nostru, putem utiliza chestionare online destinate vizitatorilor care să ne ajute voluntar cu informaţii demografice despre ei înşişi, sub protecţia anonimatului, şi să ne asigure feedback cu privire la motivele pentru care viziteză siteul şi ce anume putem face pentru a-l îmbunătăţi. Informaţiile colectate prin aceste chestionare sunt anonime; nu putem identifica cine trimite informaţia şi sa creem o conexiune cu informaţii personale identificabile ale unui utilizator care ne-au fost puse la dispoziţie pe alte căi.

Informaţii de contact

Centrul Medical CARDIOMED Iaşi
Aleea Tudor Neculai nr.72 (rond vechi CUG)
Tel: +4.0232.261.915, +4.0374.036.576
contact@cardiomediasi.ro
www.cardiomediasi.ro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.