Terapie de întreţinere şi modelare corporală

Nu eşti mulţumită cu ce vezi în oglindă în fiecare zi? Consideri că imagiinea nu este cea pe care ţi-o doreşti? Problemele de sănătate au început să se facă simţite iar surplusul de greutate e din ce în ce mai deranjant?

Fiecare kilogram în plus afectează coloana vertebrală şi articulaţiile, ducând la uzura acestora, şi apăsând pe vasele mari de sânge, fapt ce determină modificări ale funcţiilor respiratorii şi cardiace. În acelaşi timp, pielea este supusă unei presiuni suplimentare, ceea ce determină deteriorare fibrelor de elastină care se rup, lăsând loc vergeturilor

Specialiştii din cadrul Centrului medical CARDIOMED Iaşi vă propun soluţii diverse pentru a scăpa de kilogramele în plus, pentru slăbire fără efort şi remodelare corporală, iar rezultatul va fi o formă fizică şi psihică de invidiat.

Programul fiecărui pacient este personalizat şi va fi alcătuit în funcţie de stilul său de viaţă, de preferinţele sale culinare, în aşa fel încăt dieta să fie uşor de suportat. Monitorizarea continuă va permite evaluarea corectă a stării de sănătate şi a rezultatelor pe parcursul tratamentului, cu adaptarea permanentă a programelor, procedurilor – masaj şi lifting – şi utilizării aparaturii de drenaj limfatic: termocuvertă, vacuum, electrostimulare.

Servicii oferite

  • electrostimulare
  • vacuum
  • drenaj limfatic
  • ultrasunet facial
  • termocuvertă
  • masaj de întreţinere / anticelulitic

Medici

Dr. Sirona LUPU                          medic primar diabet , boli de nutritie

Raluca IFTENE                             fiziokinetoterapeut / tehnician maseur

Tarife

Servicii medicale Preţ
Masaj anticelulitic/relaxare 35 RON
Pachet 5 Şedinte Masaj anticelulitic/relaxare 160 RON
Pachet 10 Şedinte Masaj anticelulitic/relaxare 300 RON
Drenaj limfatic 15 RON
Pachet 5 Şedinte Drenaj limfatic 70 RON
Pachet 10 Şedinte Drenaj limfatic 130 RON
Şedinţă Electrostimulare 20 RON
Pachet 5 Şedinte Electrostimulare 90 RON
Pachet 10 Şedinte Electrostimulare 170 RON